Salvat de medici în extremis, dupa ce a fost lovit cu sabia în cap de un interlop, în timpul unei percheziții care a avut loc în decembrie 2017, în municipiul Rădăuți, agentul șef adjunct Dan Ciprian Sfichi, fost luptător la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Suceava, are nevoie de solidaritatea foștilor colegi de breaslă, a tuturor celor care vor să fie alături de oamenii legii în momentele cruciale pentru viața lor.

Apelul la solidaritate a fost lansat de o tânără cu suflet mare, asistentă medicală într-un spital din Londra, care a aflat de drama prin care trece agentul de poliție care a fost la un pas de moarte.

„Mi se pare că a fost abandonat, de aceea încerc să îndemn oamenii de suflet să contribuie la salvarea sa. Ciprian suferă de hemipareza stânga spastică sechelară parțiala brahială, având nevoie de recuperare intensivă de urgență în străinătate, care este foarte costisitoare deoarece necesită îngrijiri în mediu specializat și de durată.

 

Nu merită să moară așa, cu zile, la doar 37 de ani. În alte țări cred și sper că se poate face mai mult decât atât. Dacă Dumnezeu nu l-a luat atunci înseamna că i-a dat zile. Trebuie să-l ajutam, cumva.

Fie că donați, fie ca dați doar un share pe facebook pentru a face cunoscut cazul său, împreuna îl putem ajuta pe Ciprian. Vă puteți alătura luptei sale pentru a putea duce o viață normală alături de fetițele lui”, este mesajul postat pe retelele de socializare de timișoreanca Cristina Onet.

Până în prezent, în patru zile de la lansarea apelului la solidaritate, 33 de persoane au donat 423 de lire sterline, o mică parte din suma necesara de 80.000 de lire.

Contul în care se pot depune contribuțiile bănești este deschis la BRD Romania, pe numele Sfichi Dan Ciprian, IBAN: RO 71BRDE340SV15605983400.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.