Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit luni, 13 ianuarie, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei din comuna Dărmăneşti.

Incendiul a fost anunţat la ora 15:16 şi lichidat la ora 18:30. La sosirea echipajelor, ardeau adăpostul de animale, şura, o anexă din lemn şi acoperişul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă şi bucătăria de vară.

Au ars adăpostul de animale şi şura, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, acoperişul casei de locuit, pe 110 metri pătraţi, interiorul casei, pe 33 de metri pătraţi, anexa din lemn, pe 20 de metri pătraţi, circa 20 de tone de fân, 15 metri cubi de lemn de foc, 10 metri cubi de lemn de construcţii şi alte bunuri.

În incendiu au pierit doi porci şi 60 de păsări de curte. Cel mai probabil, flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Militarii au salvat restul locuinţei şi bucătăria de vară. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.