Miercuri, 6 ianuarie, în jurul orei 1:12, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unui adăpost de animale și fânul din depozitul de furaje, cu pericol de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate (locuințe și anexe).

Incendiul a fost lichidat la ora 4:20.

Au ars: acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 150 mp, tavanul clădirii (din scândură) pe o porțiune de 10 mp, circa 5 tone de furaje, 150 de baloți de fân, un boiler electric, un hidrofor și alte bunuri. În incendiu au pierit 15 rațe și 2 purcei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un boiler (electric) lăsat sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției adăpostului de animale, două clădiri de locuit și anexele gospodărești din apropiere, cu bunurile aferente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.