Militarii din cadrul subunităţilor de pompieri din Rădăuţi şi Siret, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Volovăţ, au intervenit sâmbătă, 18 octombrie, cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la gospodăria lui unui bărbat din comuna Volovăţ.

La sosirea echipajelor ardea acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o magazie de materiale, construcţie corp comun cu o suprafaţă totală de aproximativ 450 metri pătraţi.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:45.

Au ars planşeul unui hol şi de la un dormitor pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, astereala acoperişului pe 200 de metri pătraţi, mobilier, bunuri casnice, instrumente muzicale, aparatură electronică şi altele. S-au degradat aproximativ 300 de metri pătraţi de învelitoare din tablă, 200 de metri pătraţi planşeu din rigips, tâmplărie şi parchet din lemn masiv.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic al curentului electric din cauza unor aparate electrice lăsate sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar forţele de intervenţie au salvat restul impunătoarei construcţii.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.