Detaşamentul de pompieri Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Marginea şi Suceviţa, au intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Marginea.

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda, acoperişul casei de locuit şi trei anexe gospodăreşti, construcţie corp comun, existând pericolul de propagare a focului la gospodăriile învecinat.

Au ars mansarda şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de 170 mp, bucătăria de vară, pe 30 mp, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, pe câte 50 mp fiecare, 30 mc lemne de foc, obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică. Flăcările au afectat şi pereţii portanţi ai casei, planşeul dintre mansardă şi parter, pe o suprafaţă de 200 mp, şi un tractor agricol. S-au mai degradat geamurile şi uşa de la intrare ale unei locuinţe învecinate. În incendiu au pierit două bovine.

Din primele cercetări, cel mai probabil flăcările au izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric defect. Pompierii au salvat parterul casei şi două locuinţe învecinate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.