Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boroaia au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Ionelei H., din satul Giuleşti, comuna Boroaia.

La sosirea echipajelor, ardeau o magazie de lemne şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, magazia de lemne pe 60 de metri pătraţi, circa o tonă de furaje, patru metri cubi lemn de foc, un frigider, un aragaz, obiecte de mobilier şi alte bunuri. Flăcările au degradat aproximativ 80 de metri pătraţi din pereţii portanţi ai casei.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite dintr-un foc deschis în spaţii deschise nesupravegheat, făcut în grădina gospodăriei pentru arderea resturilor vegetale.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar forţele de intervenţie au salvat restul locuinţei şi bunuri materiale.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:10.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.