Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp de magazii, care aparţineau locuitorilor unui bloc de locuinţe din comuna Putna.

„La sosirea pompierilor, ardeau trei magazii, construcție corp comun, din lemn şi cu învelitoare din tablă şi ţiglă, existând pericolul de propagare la blocul de locuințe, aflat în imediata apropiere”, au precizat pompierii din cadru ISU Suceava.
Incendiul a fost lichidat la ora 9:34.
Una din magazii a ars pe 30 de metri pătrați, la a doua, i-a ars acoperișul pe 30 de metri pătraţi, iar la ultima, pereţii pe 20 de metri pătraţi. Au mai fost afectate 2 metri cubi lemn de foc şi mai multe bunuri depozitate în interiorul magaziilor. Flăcările au degradat geamurile apartamentelor situate în apropierea focarului.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauză că s-a depozitat (aruncat) cenuşă şi jar nestins în apropierea materialelor combustibile.Pompierii au salvat blocul de locuinţe. Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.