Militarii Detaşamentului de pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi, au intervenit joi cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din oraşul Milişăuţi.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda casei construită din lemn, cu învelitoare din şindrilă,iar flăcările se manifestau şi la acoperişul bucătăriei de vară şi ameninţau restul anexelor gospodăreşti şi locuinţele învecinate.
Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, mansarda locuinţei pe aproximativ 50 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 50 de metri pătraţi şi alte bunuri. Flăcările au degradat planşeul şi pereţii locuinţei pe circa 50 de metri pătraţi.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de coşul de evacuare a fumului, neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.
Pompierii militari au lichidat focul la ora 12:00 şi au salvat restul casei de locuit, anexele gospodăreşti, precum şi construcţiile învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.