Garda de intervenţie Gura Humorului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului au intervenit ieri, 27 iulie, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din comuna Capu Câmpului.

La sosirea militarilor, ardeau acoperişul casei şi adăpostul de animale, cu pericol de propagare la două locuinţe aflate în imediata apropiere. Au ars acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de 84 mp, adăpostul de animale, pe 60 mp, circa şase tone de fân, bunuri casnice, obiecte de mobilier şi documente personale. S-au degradat tavanul casei şi pereţii adăpostului de animale.

Incendiul a fost lichidat la ora 12.30. Pe timpul intervenţiei, patru persoane au suferit de agitaţie psihomotorie (atac de panică). Echipajul pompierilor SMURD a acordat la faţa locului asistenţă medicală victimelor, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Pompierii au salvat un cal, o vacă, patru porci şi 20 de păsări din gospodărie, dar şi cele două case învecinate.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.