Detaşamentul de pompieri a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o gospodărie din municipiu Fălticeni.

După anunțare incendiului la ora 00:35, pompierii au constata, când au ajuns la gospodăria aflată în flăcări, că ardea acoperişul unui adăpost de animale, construit din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment şi ţiglă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi două locuinţe aflate în imediata apropiere. Flăcările s-au extins cu repeziciune deoarece incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere.

Au ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi, circa 5 tone furaje, doi metri cubi cherestea, o tonă de cereale şi alte bunuri.
Incendiul a fost lichidat la ora 5.30. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.
Pompierii au salvat o bovină, 40 de păsări, restul adăpostului de animale, circa 5 tone de furaje, cele două case învecinate şi alte bunuri materiale.
Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.