Miercuri, 6 martie, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi o autoscară mecanică, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la reclama luminoasă a Spitalului de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, montată la nivelul etajului zece al clădirii. Incendiul a fost anunţat prin apel la 112 la ora 20.59.

La sosirea echipajelor ardea prima literă „A” din componenţa cuvântului „SUCEAVA”, existând pericolul de propagare la celelalte litere ale reclamei. Pompierii au scos de sub tensiune firma luminoasă, după care au localizat şi lichidat incendiul, cu ajutorul a două stingătoare cu pulbere şi dioxid de carbon. Au ars materialele combustibile din care era confecţionată litera şi s-au degradat literele învecinate, precum şi un metru pătrat din faţada clădirii.

„Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolaţia deteriorată şi a fost favorizat de vremea ploioasă”, se precizează în comunicatul pompierilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.