Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit marți, 6 iunie, în jurul orei 10:30, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, ce transporta geamuri termopan şi rulouri de protecţie, pe raza comunei Dumbrăveni, pe DN29A.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea militarilor, incendiul era localizat de către echipajul serviciului voluntar şi ardeau autovehiculul şi încărcătura acestuia.

Nu s-au înregistrat victime.

Au ars habitaclul, elemente combustibile din compartimentul motor, bena maşinii, cauciucurile din faţă, 7 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, unelte de lucru şi alte bunuri din autoutilitară.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza radiaţiei solare, care prin efect de lupă a aprins hârtia şi cartoanele folosite la ambalarea geamurilor termopan şi a rulourilor de protecţie.
Incendiul a fost lichidat la ora 11:20 şi au fost salvate 15 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, caroseria maşinii şi alte bunuri.