Joi, 4 martie, în jurul orei 22:50, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Siminicea, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire ce aparține Primăriei Siminicea, în care funcționează Circumscripția Sanitar-Veterinară.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la astereala acoperișului clădirii, compusă din locuință de serviciu și cabinet veterinar, cu pericol de propagare la întreaga construcție.

Incendiul a fost lichidat la ora 23:10.

Au ars: astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70 mp, planșeul din lemn al podului, pe aceeași suprafață, bunuri personale și de uz casnic, precum și documente ale circumscripției sanitar-veterinare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un acumulator auto cu defecțiuni lăsat la încărcat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii circumscripției sanitar-veterinare, cu o suprafață (amprenta la sol) de aproximativ 120 mp.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.