Vineri, 10 octombrie, în jurul orei 17:19, pompierii militari de la subunitățile din Suceava și Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Bosanci.

La sosirea echipajelor, ardeau tâmplăria din holul bucătăriei de vară și astereala acoperișului, cu pericol de propagare la casa de locuit și la anexele din gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:35.

Au ars obiecte de mobilier, lambriu din PVC de pe tavanul construcției, elemente de tâmplărie din lemn (două uși și două ferestre) și aproximativ 15 metri pătrați din astereala acoperișului. Pe timpul intervenției, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 49 de ani, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor. Ulterior, echipajul medical l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor gospodărești, cu bunurile aferente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.