Joi, 13 martie, militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din comuna Poiana Stampei.

Militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei au intervenit joi, 13  martie, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Constantin P., din comuna Poiana Stampei. Incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 8.23.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la adăpostul de animale. Incendiul a fost lichidat la ora 10:50. Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 115 metri pătraţi, lambriul exterior al construcţiei, din PVC, pe 80 de metri pătraţi, două magazii pe 26 de metri pătraţi, doi metri cubi lemn de foc şi alte bunuri. Flăcările au degradat pereţii casei pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, bunuri electrocasnice şi un motor electric.

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect”, precizează plt. adj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Pompierii au salvat restul locuinţei şi adăpostul de animale. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.