Luni, 5 octombrie, la ora 22:25, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Vatra Moldoviței, cu privire la faptul că pe raza localității s-a produs un incendiu la imobilul proprietatea lui  V.L., de 69 ani.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat stabilind că cele sesizate se confirmă, arzând la momentul intervenției două camere situate la demisolul imobilului. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii voluntari ai comunei Vatra Moldoviței, cu două autospeciale dar și Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, de asemenea cu două autospeciale.

Ca urmare a evenimentului au fost distruse mai multe bunuri electrocasnice  – frigider, ladă frigorifică, televizor, piese de mobilier dar și alte bunuri casnice situate în sufrageria, bucătăria și holul imobilului indicat, fiind degradați ca urmare a acțiunii focului dar și ca urmare a acționării cu apă pereții acelorași încăperi, prejudiciul indicat de persoana vătămată fiind de aproximativ 20.000 lei.

De asemenea, în urma evenimentului, patru persoane, respectiv E.L., de 64 ani, L.V., de 62 ani, M.L, de 44 ani și o minoră, de 16 ani, toate locatare a imobilului au suferit atac de panică, fiind transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind victime a incendiului propriu-zis.

S-a stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului efectul termic al curentului electric, nefiind puse în pericol alte imobile ori bunuri. 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.