Sâmbătă, 3 ianuarie, pompierii militari de la Garda de intervenţie Solca şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Straja au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe J., din comuna Straja.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la două gospodării aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 23:45.

Au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, depozitul de furaje pe 30 de metri pătraţi şi o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi. S-au degradat tâmplărie PVC (o uşă şi două ferestre) şi aproximativ 10 metri pătraţi din faţada casei de locuit. În incendiu au pierit două bovine.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs de conductori electrici neizolaţi corespunzător. Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi cele două case învecinate.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.