Luni, 27 aprilie, polițiștii din cadrul S.P.R. 12 Preuteşti au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din sat/com Preutești, despre faptul că s-a produs un incendiu la o bucătărie de vară a numitei A. Maria, de 85 ani, din aceeași localitate și vecină cu apelantul.

S-a constatat că la orele 15.55 A. Adriana în vârstă de 62 ani, în timp ce pregătea de mâncare în bucătăria de vară din curtea locuinței mamei sale A. Maria, la un aragaz cu butelie, a plecat pentru scurt timp în locuință lăsând aragazul nesupravegheat, iar din cauza faptului că acesta se afla lângă un material combustibil, s-a aprins iar focul a cuprins întreaga bucătărie de vară, întrucât era construită din lemn.
La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de pompieri care au procedat la stingerea și lichidarea incendiului. Aceștia au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului, „efect termic – butelie aragaz”.
În urma incendiului a ars întreaga anexă în suprafață de 40 mp și nu au fost puse în pericol vieți omenești și nici alte bunuri materiale, iar cu ocazia audierii persoanei vătămate, aceasta nu are dubii cu privire la cauzele producerii incendiului. Totodată anexa nu era asigurată.
În urma aspectelor constatate s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiuni de „distrugere din culpă” ce va fi soluționat procedural de P.P. Preutești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.