Un incendiu foarte puternic a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 13.00, într-un apartament de la parterul unui bloc de pe strada Staţiunii, din cartierul Obcini al municipiului Suceava.

La faţa locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, inclusiv echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Misiunea de localizare şi lichidare a incendiului a fost condusă de către generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul şef al pompierilor militari suceveni.

Cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, au ars bunurile dintr-un dormitor al apartamentului (elemente de mobilier şi de tâmplărie, materiale textile şi altele). Fumul a degradat întreaga locuinţă şi s-a răspândit şi pe casa scării.

Pompierii militari au evacuat 15 persoane (12 adulţi şi trei copii) care se aflau la etajele superioare. Pentru nouă dintre acestea, care au suferit atacuri de panică, s-a acordat primul ajutor medical. O femeie însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, de către echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, pentru investigaţii suplimentare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.