Miercuri, 27 martie, pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în satul Satu Mare.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, ardeau anexele gospodăreşti formate din depozit de furaje, depozit de animale şi o magazie de lemne. Pompierii militari au găsit la locul incendiului proprietarul, care avea arsuri de gradul I pe faţă şi pe membrele superioare, cauzate de faptul că a încercat să pătrundă în zona incendiului pentru a salva animalele şi bunurile care erau în şură. După primirea primului ajutor medical de urgenţă, victima a fost transportată de către un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean, la spitalul din Rădăuţi.

Au ars anexele gospodăreşti formate din depozit de furaje, depozit de animale şi o magazie de lemne pe o suprafaţă totală de 90 mp, aproximativ 5 tone de furaje şi 6 tone de lemn de foc. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric, produs din cauza unui motor electric suprasolicitat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.