Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, cu o ambulanță B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Merești, comuna Vulturești.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei și la bunuri materiale din interior, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o anexă gospodărească.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de 100 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electronice și electrocasnice, elemente de tâmplărie din PVC și altele. S-au degradat pereții locuinței.

Pe timpul incendiului, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui tânăr în vârstă de 19 ani, care a suferit arsuri minore la nivelul feței. Acesta a fost transportat ulterior la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Fălticeni, pentru tratament de specialitate.

Cel mai probabil, flăcările au izbucnit de la aparatul de gătit (aragaz cu butelie), pe fondul unor scăpări de gaze combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:45, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, un adăpost de animale și bunuri materiale din gospodărie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.