Pompierii militari de la Detaşamentul Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit și anunțat prin 112 vineri, 12 septembrie, la ora 23.39, în satul Mihoveni, comuna Şcheia.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele din două gospodării, existând pericolul de propagare la casele de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:10.

Primului proprietar i-au ars magazia de lemne pe o suprafaţă de 75 de metri pătraţi, acoperişul casei pe 63 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 28 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn, circa doi metri cubi lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri de uz casnic. Pereţii construcţiilor afectate de flăcări s-au degradat.

La cea de-a doua gospodărie au ars acoperişul de la şură şi garaj, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, circa 28 de tone de furaje şi doi metri cubi de lemn pentru construcţii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele proprietarilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.