Duminică, 19 aprilie, a.c., ora 09.25, patrula de siguranță publică din cadrul S.P.R. 3 Marginea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din comuna Sucevița, cu privire la faptul că la locuința concubinei sale, a izbucnit un incendiu.

           La imobilul numitei concubinei, de 50 ani, situat în comuna Sucevița,  se manifesta un incendiu în interiorul unui dormitor, cât și la nivelul acoperișului.

            La fața locului s-au prezentat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri al Municipiului Rădăuți, cât și un echipaj din cadrul Pompierilor Voluntari al comunei Sucevița, care au intervenit, reușind stingerea incendiului.

           De asemenea s-a stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind foc deschis în spații închise, sursa lumânare, primul material care s-a aprins fiind hârtie.

            În urma incendiului s-a degradat acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp, în interior s-au degradat pereții dormitorului pe o suprafață de aproximativ 25 mp, au ars obiectele de mobilier și electrocasnicele, rezultând pagube materiale în valoare de aproximativ 7.000 lei.

            Din declarația bărbatului a reeșit faptul că de aproximativ 5 ani locuiește în concubinaj cu proprietara imobilului mai sus menționat, iar în dimineata zilei de 19.04.2020, după ce i-a fost sfințit coșul de paște, l-a așezat pe o masă în dormitorul locuinței.

            În acest coș, bărbatul a lăsat o lumânare aprinsă, după care s-a deplasat în bucătărie pentru a servi masa.

           După circa 15 minute a observat că din acest dormitor iese fum, fapt pentru care a solicitat prin intermediul S.N.U.A.U. 112 intervenția Pompierilor.

            Bărbatul a declarat faptul că nu are suspiciuni cu privire la vreo acțiune intenționată a unei persoane, el fiind vinovat de producerea incendiului.

           Locuința persoanei vătămate B. M nu era asigurată în caz de daună.

            Nu s-au înregistrat victime omenești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.