Grajdul dintr-o gospodărie din comuna Fundu Moldovei a luat foc din cauza unui cablu electric defect. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unui grajd, construit din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit. Pompierii s-au luptat cu focul până la oara 00:20, dar în urma incendiului au ars acoperișul grajdului pe o suprafață de aproximativ 60 mp, podul de grinzi din lemn pe 10 mp și circa o tonă de fân.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect”, a precizat slt. Alin Găleată.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.