Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Stulpicani, au intervenit miercuri, 25 martie, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Stulpicani.

Incendiul a fost anunțat la ora 14:49.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la  anexele gospodărești și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:00.

Au ars: o șură și o magazie, pe o suprafață de 33 mp,  un adăpost de animale pe 66 mp, acoperișul camerei centralei pe 39 mp, o bucătărie de vară pe 12 mp și acoperișul casei de locuit pe 64 mp. Au mai fost afectate de incendiu obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și altele. S-a degradat fațada casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.