Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o gospodărie din Volovăț, din cauza unui bec lăsat aprins în șură. Construcția ardea generalizat, cu pericol de propagare la restul gospodăriei și la două locuințe aflate în apropiere.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Volovăț, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Volovăț.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție anexă, corp comun, cu pericol de propagare la restul gospodăriei și la două locuințe aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 2:00.

Au ars șura, grajdul și un garaj, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars circa o tonă de fân, șase metri cubi lemn de foc și altele. S-au degradat 40 mp din acoperișul unei bucătării de vară și un perete lateral al acestei construcții.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un bec lăsat aprins în șură. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și bucătăria de vară, cât și cele două locuințe învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.