Un incendiu violent a izbucnit aseară la Mănăstirea Râmeț din județul Alba. Pompierii au intervenit cu forțe sporite pentru a stinge flăcările. 

A ars magazia de lemne în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 600mp și aproximativ 1500m3 de material lemnos, care era depozitat în magazia de lemne.
Cauza probabilă de incendiu a fost stabilită ca acțiune intenționată, au precizat reprezentanții ISU. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările pentru a vedea exact cine se face vinovat. 

Intervenție dificilă pentru pompieri 

 Stingerea incendiului a durat mai bine de 8 ore, acesta fiind localizat și lichidat în limitele găsite fără ca acesta să se extindă la vecinătăți, la ajungerea forțelor de intervenție întreaga magazie arzând generalizat.

”Ținem să mulțumim pe această cale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale Orașului Teiuș, comunei Stremț și personalului mânăstirii care a încadrat mașina de intervenție aflată în dotarea Mănăstirii Râmeț pentru modul deosebit de profesionist și eficient prin care au sprijinit intervenția”, se arată într-un comunicat de presă. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.