Sâmbătă, 30 aprilie, în jurul orei 3:50, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu trei autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul  Rădăuți.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajul SAJ a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 86 de ani, care a suferit arsuri minore. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit și bunuri din interior, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați. Au mai ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Din cauza temperaturii ridicate au fost afectate și două locuințe învecinate. La prima s-au degradat aproximativ 10 metri pătrați de lambriu exterior, două ferestre și ușa de la intrare, iar la a doua locuință s-au degradat cinci ferestre. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (efect termic al curentului electric).

Incendiul a fost lichidat la ora 6:25, iar pompierii au salvat locuințele învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.