Luni, 22 iunie, la ora 1:57 lucrătorii Secții de Poliție Rurală nr.11 Pojorâta au fost sesizați prin SNUAU 112 de către mai mulți cetățeni despre faptul că,  la domiciliul lui Valerian U., de 76 ani, din com. Sadova, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a constatat că gospodăria afectată de incendiu aparține lui Valerian U.,este compusă dintr-o casă de locuit,o magazie cu diferite unelte de tâmplărie mai voluminoase și un atelier de tâmplărie separat de acesta.

În curtea acestuia se afla o autoutilitară marca Suzuki Vitara proprietatea unei firme din Câmpulung Moldovenesc, utilizator fiind însuși partea vătămată.

La adresa menționată mai sus, mai locuiesc soția părții vătămate, cu fiul, nora și nepoții acestora.

Incendiul s-a propagat rapid distrugând în totalitate magazia unde se aflau uneltele de tâmplărie, atelierul de tâmplărie care era lipit de magazie și o parte din acoperișul casei. De asemenea în acest incendiu a ars și autovehiculul marca Suzuki Vitara, ce se afla parcat în curte.

 Nu au fost puse în pericol alte gospodării sau bunuri decât cele sus-menționate, prejudiciul estimat fiind de 60.000 lei.

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc au stabilit drept cauză a izbucnirii incendiului „efectul termic al unei țigarete” (fumatul în loc nepermis).

Persoana vătămată nu dorește cercetări de natură penală și nu depune plângere penală.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU C-lung Moldovenesc, împreună cu mai mulți voluntari de pe raza com. Sadova, pentru stingerea incendiului

Alte pagube sau victime omenești nu au fost.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.