Încep înscrierile la Atelierul de Creaţie “Micii Meşteşugari” – unul dintre importantele programe de pedagogie muzeală aplicată organizate de Muzeul Bucovinei.

Pe o perioadă de trei săptămâni, între 12 – 23 iulie 2020, porțile Muzeului Satului Bucovinean sunt deschise pentru 100 de copii cu vârste între 10 și 16 ani, cu înclinații artistice, doritori să deprindă tainele meșteșugurilor tradiționale în ateliere de  încondeiat ouă (15 locuri), modelaj lut, (15 locuri) sau cusături (15 locuri). Programul este de luni până vineri, , între orele 10 -14.

Atelierul de educaţie muzeală, aflat la a XXIV-a ediţie, manifestare de tradiţie organizată la Muzeul Satului Bucovinean, adună de la an la an, un număr tot mai mare de copii participanţi interesaţi de meşteşugurile populare.

Se pot înscrie copii din municipiul Suceava, cu vârsta între 10 -16 ani. Copii vor fi coordonați de profesori, muzeografi, artiști plastici, meșteri populari. Înscrierile se fac de către părinți /tutori, pe baza fișei de participare ce se completează la Muzeul Satului Bucovinean. 

Taxa de participare – 60 lei/copil. Locurile disponibile pe ateliere se vor ocupa în funcție de ordinea înscrierii. Data limită pentru înscrieri este 9 iulie 2021.

Relații la telefon 0745537593

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.