La finalul săptămânii trecute, Inspectoratul școlar Județean Suceava a stabilit centrul de examen pentru proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Candidații vor susține interviurile la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, iar repartizările, pe zile, au fost anunțate vineri.

Pentru cei 199 de candidați care au promovat proba scrisă, au fost organizate 8 comisii, fiecare având 5 membri, și anume reprezentantul IșJ, reprezentantul autorității locale, doi reprezentanți aleși prin vot secret de către colectivul școlii, din rândul profesorilor titulari, și un specialist resurse umane, din cadrul unor firme private sau din mediul universitar, care va asigura profesionalizarea concursului.

Interviurile candidaților din județul Suceava sunt programate în perioada 16-24 noiembrie, cu începere de la ora 9.00 și până după-amiaza târziu. Proba durează 60 de minute, timp în care se evaluează competențele de management strategic, operațional și comunicare, abilitățile de rezolvare a unor situații – problemă și competențele digitale, pe baza utilizării calculatorului.

În data de 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.