Primăria Municipiului Suceava a emis luni, 14 noiembrie, autorizația de construire pentru Sala Polivalentă cu 5.000 de locuri. În fapt, e ste vorba despre autorizațiile aferente organizării de șantier și de începere a lucrărilor propriu-zise de construire. Cel mai probabil, în această toamnă va fi făcută organizarea de șantier, urmând ca în primăvara anului viitor să fie demarate efectiv lucrările.

Trebuie precizat că lucrările vor fi realizate de către S.C. „MIS GRUP” S.R.L. Bistrița, firma care a câștigat licitația.

Sala polivalentă de la Suceava se va întinde pe 10.552 mp, iar regimul de înălțime va fi D+P+2E, ceea ce înseamnă că suprafața utilă a acesteia ve fi de 42.631 mp. De altfel, pe lângă clădirea propriu-zisă, va fi construită și o anexă tehnică cu regim de înălțime parter, pe o arie desfășurată de 202 mp.

4 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue : KGB ul o spus ASA ( dupa cenusa Timisoara ) un _atac asupra semnalului biologic _ ………hutul : medicii de LA sf sv transmit informatii cf standard UE si NATO in decizie proprie : we believe in freedom_ free _ free in freedom _ I’ll dog pe hutulul gf sa respecte prezenta in nato si UE : atac asupra human persona _ parlica ion lungu flutur gheorghe LA matgine in gura humorului de CE si taiat cu basescu inf KGB codrii LA r cu f r si ati vandut cu cod Nana baganul _ the joci cu stedan fgstf:

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : problema nu e can chinezu dupa ceai dus lemnul LA el in port si ai bag at LA beci pe cell de LA munte can a adus lemon LA target LA bosanci pe schimb profuse agricole pentru a reface sura si grand ci can dupa CE te- o infectat intdrzici LA elevul menu a lu gavrilovici sa vorbeasca _ ma lache the urci cu copita pe constitute ? _ proza comentRiu _ orice legatura cu ralitatea de supus la vot bolsevica = apreciata = :se aplica CE spun in UE si NATO altii = medicii au voice sa de exprime cans interfereaza cu kgbul liniuta :

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : am practical 25 de ani mararon si 25 de ani Arte martialed _ acum imi pun intrebarea daca ion lungu sigheorghe flutur unul PSD si celalt din basescu aunt bolnavi mental _ odata vreo 4 decenii m-am antrenat descult pe zapada _ CE tare nu- I asabolsevici imputiti _ cat mai futeti poporul acesta _ CE credeti can. Ni- I frica ? :proza ultrasf :

  Răspunde
 4. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue : una din lucrarile pentru care am luat punctaj maxim a fost ” licenta de bacalaureat ” _ ideea unei unitati de functionalitate complexa open = complexul comercial bucovina ” : este in plan inclinat_ dragi oameni de stiinta nu- I asa ca il vedem acolo pe newton in to at a maretia sa ? si din ce consta aceasta maretie domnilor si domnisoarelor practicante de avocatura si care at I respectat etica si deontologia in sensul ca at I modulat- o in propriul bisniss[ cash la exponent] _ din indicele g {= acceleratia gravitational a } _ in rezumatul acestei expunei vedem usi care se inchid si de deschid automat implementate in structura salii polivalente din suceava la nivel de proiect astfel ca rezultanta de evacuate sa fie sub in minutes _ tema pentru arhitect: lifturi de mare viteza orizontale : economia spatiala ( functii de w-e- bisniss ) _ blue page / that white house in old world _ bursa new York suceava …: mihai grigore – poet.editor. scientist _ building in geometries variabila { spatiala } _ a. copertina glisabila & arthur slash arena new york : 8 h 47′ am. 2022. november 16 : functii de decantare spatiala :

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.