Edilul sucevean, Ion Lungu a declarat că în decursul acestei săptămâni, Primăria Suceava va semna contractul pentru amenajarea zonei de agrement Tătărași.

„Câștigătorul final este firma Victor Construct, care a avut câștig de cauză la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Inițial, această licitație a fost câștigată de Civica Suceava, cu suma de 4.673.231 de lei, având prețul cel mai mic. După care, la CNSC, evaluând oferta tehnică prin specialiștii lor, au găsit necorelări în oferta tehnică a firmei Civica și au descalificat-o, dându-i câștigători pe Victor Construct cu suma de 5.185.463 lei”, a declarat primarul municipiului Suceava.

Edilul sucevean speră ca în primăvara 2017 să poată fi funcțională zona de agrement de la Tătărași. De asemenea, după cum a declarat Ion Lungu, se vor face lucrări și pe perioada iernii. Firma câștigătoare va fi motivată să demareze lucrările, deoarece banii pentru aceste lucrări sunt în contul primăriei, neexistând posibilitatea de a fi întârzieri de plată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.