O nouă sesiune de admitere se desfășoară la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni în perioada 02.09 – 18.11.2021.

Pentru acest concurs, școlii fălticenene i-a fost alocat un număr de 263 de locuri, dintre care 258 pentru candidații români, 3 pentru candidații de etnie rromă și 2 locuri repartizate altor minorități. Din numărul total de locuri, 250 sunt pentru jandarmi, 4 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație, 1 loc alocat Direcției Generale de Protecție Internă și 8 alocate Serviciului de Informații Externe.

Concursul de admitere constă în două probe, evaluarea performanțelor fizice ale candidaților (29.09-05.10.2021) și proba scrisă, la sediul unităților de selecție (23.10.2021).

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni este Centru zonal de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru cei 1667 de candidați din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui care au optat pentru una din școlile postliceale ale Jandarmeriei Române, Poliției Române și Poliției de Frontieră.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs au fost afișate pe site-ul oficial al unității de învățământ și ale unităților Jandarmeriei Române care au derulat acțiuni de promovare a profesiei și recrutare a candidaților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.