Duminică, 26 ianuarie, la Bratislava, a avut loc un important concurs atletic „Meeting International Elan Indoor Bratislava” la care au fost prezenți sportivii din 28 de țări.

La finalul competiției, sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei s-au întors cu rezultate sonore la categoria juniori 2, sportivul Moroșan Mihai Alexandru obținând locul 1 în proba de 800 metri și personal. Tot la această categorie, Ihnatiuc Andrei, sportiv cu dublă legitimare, la CSȘ Rădăuți și la CSM Dorna Vatra-Dornei, s-a clasat pe poziția a II-a în proba de 3000 metri. La categoria juniori 3, o mare surpriza a realizat-o sportivul Prâsneac Alexandru, care s-a clasat pe locul I și a făcut un personal best, cu peste 10 secunde. De asemenea, tot la aceeași categorie, la fete, Costiuc Claudia Ionela s-a clasat pe locul 1.

Sunt foarte încântat de aceste rezultate. Prâsneac Alexandru a avut un rezultat foarte mare, Moroșan Mihai Alexandru a făcut personal best și cred că este pe drumul cel bun pentru Campionatul European de Juniori 2 din Rieti-Italia. Surpriza cea mare din delegația dorneană a făcut-o sportiva Costiuc Claudia-Ionela, care a obținut un rezultat foarte bun după operația avută la picior și revenirea la antrenamente în mai puțin de o lună. Aș vrea să mulțumesc pentru această deplasare Aqua Carpatica, Coloana Center și Black-Hill Vatra-Dornei”, a transmis Prâsneac Cristian, antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.