Un incident deosebit de grav s-a petrecut vineri dimineață în județul Prahova. Un elicopter s-a prăbușit în localitatea Strejnic.

UPDATE: „În data de 8 Martie 2019 in jurul orei 09.30, pe aerodromul Strejnic, un elicopter de mici dimensiuni Robinson 22 cu înregistrarea YR-MDV, aparținând Scolii Superioare de Aviație Civile, a fost implicat într-un eveniment de aviație, soldat cu distrugerea aeronavei .

Nu sunt victime. O echipă de investigatori a Autorității de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile se deplasează la locul evenimentului. Alături de organele abilitate de investigare a evenimentului, s- a constituit și o comisie internă de investigație a Școlii Superioare de Aviație Civilă, pentru a determina cauzele producerii acestui eveniment”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Transporturilor. La nivelul IGSU nu s-au înregistrat apeluri prin intermediul serviciului 112, referitoare la vreun incident aviatic în județul Prahova. Pe baza informațiilor vehiculate în presă, ISU Prahova a verificat situația la Școala de Aviație Strejnic, care a informat că în momentul efectuării unei manevre de aterizare un elicopter a atins cu partea din spate solul. Cele 2 persoane aflate la bord nu necesită îngrijiri medicale. În urma discuțiilor cu reprezentanții Școlii de Aviație, nu a fost necesară angrenarea resurselor ISU Prahova la fața locului. Sursa: (evs.ro)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.