Președintele filialei USR Suceava, Teodora Munteanu, nu are niciun punct de vedere vis a vis de mai tânărul său coleg de la filiala Rădăuți, care a găsit de cuviință că injuriile sunt cea mai bună cale de a face politică. Aceasta s-a eschivat să dea un răspuns, pasând mingea în terenul celor de la Rădăuți.

Pe de altă parte, președintele USR Rădăuți, Ionuț Agape, nu a avut un punct de vedere concret față gestul făcut de colegul său Teodor Fădur, vicepreședintele organizației. Cel dintâi a catalogat fapta ca fiind una „nici normală, nici anormală”, ci mai degrabă una pe care a făcut-o în timpul liber.

„Este alegerea colegului nostru. A făcut toate acestea în timpul liber și atunci poate face ce vrea. Nu cred că este normal sau anormal este doar o opțiune pe care Fădur și-a exprimat-o, nemulțumit fiind de administrația publică”, a precizat Ionuț Agape, președintele filialei USR Rădăuți.

În ceea ce privește remanierea din partid, președintele Agape a spus că nici nu se gândește la așa ceva, întrucât alegerile la nivel de filială au loc la fiecare 6 luni și atunci membrii pot decide dacă cei din conducere sunt realeși sau pleacă.

„Membrii filialei decid, la fiecare 6 luni, cine rămâne la conducere sau pleacă, prin vot. Eu nu pot decide nimic acum”, a spus Agape.

De altfel, președintele USR Rădăuți a mai spus că vicepreședintele Fădur este major și trebuie să își asume responsabilitatea pentru faptele lui.

„Fădur este cel de-al doilea membru al USR Rădăuți și ne-a ajutat foarte mult și în campania „Fără penali în funcții publice”. Ce a făcut acum e problema lui. Am înțeles că primarul l-a dat și la Poliție. Va trebui să își rezolve problemele personale”, a conchis Ionuț Agape.

Reamintim că Teodor Fădur și-a scris pe mașina personală un mesaj obscen care-i viza pe membrii PSD: „M** PSD”.

Există zvonuri care îl dau pe regele înghețatei,VASILE ARMENEAN, candidatul USR la Primăria Suceava.

Ar fi de preferat ca acesta să nu își distrugă istoricul lăudabil făcând parte dintr-un partid care va avea aceeași soartă ca cel al lui Dan Diaconescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.