Potrivit IPJ Suceava, în decursul zilei de duminică, 24 mai, poliţiştii s-au confruntat cu o serie de şoferi băuţi la volan sau fără permis de conducere şi au întocmit mai multe dosare de cercetare penală.

La 24.05.2020, orele 14.30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178 B pe raza comunei Satu Mare autoturismul condus de un bărbat de 44 ani din comuna Șerbăuți.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 24.05.2020, orele 17.00, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178 B, în comuna Satu Mare, autoturismul condus de un localnic de 36 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 36 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 24.05.2020, ora 20.18, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe D.N 2 E pe raza comunei Horordnic de Sus autoturismul condus de un localnic de 26 de ani, înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 86 km/h pe un sector de drum cu limitare la viteza de 50 km/h.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 24.05.2020, ora 21.26, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control pe D.N 17 A aproape de intrarea în comuna Dornești autoturismul condus de un localnic de 38 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 24.05.2020, orele 21.15, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe un drum comunal din comuna Horodnic de Jos autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Voitinel.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.