Visul lui Băsescu, aproape de a se adeveri. Folosindu-se de popularii europeni, Traian Băsescu dorește o Românie supusă lui, după modelul rusesc.

După ce a supus serviciile secrete, justiția, magistrații și procurorii, după ce a cultivat ura și a sărăcit populația, Băsescu vrea să supună o Românie întreagă. Folosindu-se de popularii europeni, de liderii unor state importante ale UE, dar și de Klaus Iohannis –primar al Sibiului, oraș reprezentat de o comunitate semnificativă de alte etnii și alte religii, președintele Traian Băsescu dorește o Românie supusă lui, după modelul rusesc.

Iată dovada! Printre liderii marcanți ai PPE, după cum arată și site-ul oficial al Partidului Popular European, îl găsim pe nimeni altul decât pe Traian Băsescu. Și nu oriunde, ci la loc de cinste, în prima linie, alături de Angela Merkel și înaintea altor lideri populari renumiți precum Antonios Samaras sau Viktor Orban.

Același Partid Popular European se laudă cu membrii săi din diferitele state europene. Ia ghiciți cine sunt membrii din România?

Bineînțeles, PDL-ul lui Vasile Blaga, Gheorghe Flutur și Anca Boagiu. Iar vicepreședinte la nivel european al marelui Partid Popular European este tocmai Anca Boagiu, una din cele mai apropiate femei de Traian Băsescu (alături de Udrea și Macovei) și nimeni alta decât moștenitoarea lui Băsescu în funcția de ministru a Transporturilor.

Tot aici găsim PMP condus de Elena Udrea, o altă femeie „bună pentru România”, dar tot numai în viziunea lui Traian Băsescu. Udrea alături de Boc, Blaga, Videanu, Flutur, Anastase și regina vămilor Blejnar sunt cei care au tăiat salariile și au impozitat pensiile în guvernarea trecută sub pretextul că „au de rezolvat problemele acestei țări”. Și într-adevăr… au „rezolvat” această țară, așa cum au vrut ei!

Țărăniștii din PNȚCD sunt și ei înscriși în PPE, iar protocolul de susținere al Elenei Udrea în alegerile prezidențiale le trădează interesele comune cu ale lui Băsescu. Ba chiar și maghiarii din UDMR sunt alături de popularii europeni și nu știm de ce ne mai întrebăm că au fost la guvernare pe toată perioada mandatului de 10 ani a lui Traian Băsescu. Mai mult, premierul ungar, Viktor Orban, este cel care a declarat în octombrie 2014 la Cluj Napoca că se gândește la națiunea maghiară ca la „un întreg” și că „nu renunță la niciun maghiar și apără fiecare maghiar”.

O oooo… dar noul mare PNL! Și ei sunt acolo! Tot la popularii europeni. În fapt, PDL-iștii s-au rebranduit în PNL-iști. Tot cu sprijinul și cu jocurile făcute chiar de Traian Băsescu. Păi, cine-s liberali acum? Îl avem pe Klaus Iohannis, neamțul candidat, sprijinit de toți popularii. Da, de toți popularii, pentru că în campanie Iohannis s-a afișat alături de oamenii lui Băsescu, alături de Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Stolojan, Flutur și ceilalți PDL-iști. Cu o susținere puternică pe plan european de la Angela Merkel și președintele PPE Joseph Daul, Klaus Iohannis vrea să cotropească România noastră. Ce n-a reușit imperiul austro-ungar și Germania Hitleristă în războaie de zeci de ani, noii nemți, numiți acum și populari, prin Klaus Iohannis vor să o facă în 2 săptămâni. Vor să le predăm țara cu voia noastră, prin votul nostru!

Așadar, dragi români, realizați că toți acești indivizi indiferent care le-ar fi candidatul, Iohannis, Udrea, Macovei sau Kelemen Hunor, toți sunt sub același stindard. Toți sunt sub stindardul lui Traian Băsescu și a jocurilor de culise ale acestuia, pentru că el este cel mai bine poziționat în PPE. Aparenta ruptură a dreptei, este o cacealma! Știindu-se vinovat de toate nedreptățile, mizeria și ura din țară, Băsescu a conștientizat că trebuie să se ascundă în spatele altora. Și-a negociat libertatea cu aceștia și acum, prin puterea sa, încearcă să rămână păpușarul principal al acestei nații. Dar… cu ce am greșit noi, românii, să mai suportăm încă o dată, și încă o dată, din cauză că Băsescu este bolnav de putere!

O altă dovadă că Traian Băsescu este în continuare tartorul și tăticul dreptei politice, este însăși declarația Elenei Udrea, femeia politician ideală a lui Băsescu.

Udrea îi prevede un rol important lui Traian Băsescu în politica românească chiar şi după terminarea mandatului. Udrea nu exclude nici varianta ca Băsescu să ajungă la conducerea noului PNL. Totodată, într-un interviu acordat RFI, Udrea a precizat că Băsescu are toate premisele să rămână liderul dreptei.

„Cred că preşedintele va rămâne categoric alături de PMP. Nu ştiu dacă se va înscrie în partid. Va fi liderul dreptei în România şi unul dintre cei mai importanţi oameni politici de acum încolo, dar nu ştiu dacă va avea statut de membru de partid. (…) rolul preşedintelui în politica românească, v-am spus, va fi primordial în perioada următoare şi cred că va continua să fie, cu sau fără acte, liderul dreptei”.

Analizând declarația Elenei Udrea, politicianul care știe tot ce face și gândește Băsescu noaptea, constatăm că Băsescu de fapt va rămâne alături de Udrea și va fi în continuare sforarul șef al dreptei politice, cu sau fără acte.

Dacă vă mai spunem că, în conformitate cu statutul PNL, foștii președinți de partid sunt membri onorifici și fac parte din Biroul de Conducere Național, puteți trage concluzia că lui Băsescu nici nu-i mai este nevoie să facă jocuri de culise în PNL, pentru că el poate fi Președintele, chiar și numai onorific, al acestui partid. Pe ce ne bazăm… iată logica! Când a devenit președintele României în 2004, Băsescu era președintele Partidului Democrat. Acest PD a fuzionat cu PLD-ul prietenului Stolojan în 2007 și au format Partidul Democrat Liberat. Prin fuziunea PDL cu PNL s-a păstrat doar denumirea Partidului Național Liberal, pentru că în realitate liberalii și-au schimbat identitatea și doctrina politică, ajungând populari europeni ca Băsescu, ajutându-i pe PDL-iști să-și schimbe imaginea în fața electoratului. Un rebrand de imagine, pentru aceeași oameni. Așadar, fostul președinte Traian Băsescu poate deveni, când vrea el, președintele noului și marelui PNL, pentru că îi permite statutul PNL, iar oamenii din partid sunt aceeași indivizi dedicați domniei sale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.