Suceava are un mare deficit în ceea ce privește indicatoarele stradale. La această concluzie a ajuns primarul Ion Lungu, după ce în campania electorală a observat el însuși acest deficit. Pentru a remedia aceasta problemă, edilul a venit și cu soluția, o soluție practică și eficientă.

O altă problemă, care este importantă, chiar dacă unora li se pare nesemnificativă, este lipsa indicatoarelor. Trebuie să facem o campanie de identificare și inscripționare a imobilelor în municipiul Suceava, de la stradă, număr, bloc, scară, pentru că lasă de dorit. Am observat acest lucru și în campania electorală în ultima perioadă. Noi suntem din Suceava și știm străzile și blocurile, cât de cât, dar pentru cei care vin din afara orașului este dificil să se orienteze”, a informat primarul.

Deși deocamdată nu știe de unde trebuie să înceapă, în mod concret, primarul promite să se consulte cu oamenii specializați din primărie pentru a găsi o modalitate rapidă de inscripționare a imobilelor orașului.

Mă voi consulta cu oamenii de specialitate, să vedem ce fel de indicatoare sunt pretabile, mai ales că au apărut și imobile noi, și în primul rând trebuie să arătăm ca un oraș civilizat”, a încheiat edilul.

Astfel, se pare că taximetriștii și curierii și cei care livrează la domiciliu, vor avea mai puține bătăi de cap cu găsirea adreselor corecte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.