Marți, 10 decembrie, dosarul penal în care se efectuează cercetări faţă de inculpatul T. Cristi pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată” a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de solicitare a luării măsurii internării medicale faţă de inculpat.

La aceeași dată, Judecătoria Suceava a dispus internarea medicală a inculpatului, acesta fiind transportat cu o ambulanță din cadrul SJA Suceava, însoțit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției mun. Suceava și internat în cadrul Spitalului de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni – Grajduri, jud. Iași.

Reamintim că luni, 9 decembrie, în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena situată pe str. Ștefan cel Mare din mun. Suceava, bărbatul s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, acesta a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Bărbatul a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a sustras din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia. Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces. Bărbatul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia, îndreptându-se într-o direcție necunoscută.

În urma activităților specifice desfășurate de oamenii legii pe raza municipiului Suceava, a fost identificată în aceeași zi, în jurul orelor 21:30, în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava, o persoană ce corespundea semnalmentelor autorului faptei.

Persoana respectivă a fost identificată ulterior în persoana lui  Cristi T. de 33 ani din orașul Broșteni. Acesta s-a manifestat violent și avea asupra sa un cuțit, polițiștii reușind imobilizarea și conducerea sa la sediul Poliției Municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.