Artistul fotograf, Sebastian Luca, originar din Turda, dar îndrăgostit iremediabil de orașul Broșteni, alături de fotografi din Italia, vor organiza o expoziție inedită la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, în cadrul căreia vor fi expuse fotografii din Bucovina și Ardeal. Mai precis, pasionații de fotografie vor putea admira peisaje de poveste din Voroneț, Vatra Dornei, Broșteni și Turda, dar și din alte localități pitorești, acest demers fiind un demers real de promovare a acestor meleaguri.

Astfel, în data de 30 Aprilie 2024, de la ora 17.00, la  Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, va avea loc vernisajul expoziției „Trip to Romania” ce va fi prezentată de prof. univ. dr. Dorel Găină.

„Expozițiile de fotografie oferă oportunitatea de a călători mental în locuri noi și de a experimenta perspective unice. Acestea pot inspira, educa și provoca gândirea, oferind o pauză de la rutina zilnică și aducând oamenii împreună pentru a aprecia arta și frumusețea lumii din jurul lor. De asemenea, pot fi o modalitate minunată de a susține și de a promova artiștii și talentele locale sau internaționale”, a transmis artistul fotograf Sebastian Luca.

Vor expune:

MAURO FOCHI
LUIGI LOCCISANO
ANNAMARIA BELLONI
ALESSANDRO RANIERI
GRAZIELLA TRECORDI
MARISA VIA
LUCA SEBASTIAN VASILE

Sponsor: Compania de Apa Arieș

Colaboratori:

Consiliul Județean  Cluj
Muzeul de Artă  Cluj-Napoca
www.clujtourism.ro
Casa de Cultură  Turda
Da Cosa Nasce Cosa
Asociatia Potaissa Art
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj
Ministerul Culturii – Direcția Județeană pentru Cultură Suceava
Fase Luce

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.