Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată miercuri, 16 iulie, despre faptul că un tânăr a încercat să sustragă un autoturism din parcarea unui bloc, ocazie cu care a tamponat un alt autoturism din parcare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 15 spre 16 iulie, în jurul orei 00.00, un minor de 13 ani, din comuna Râşca, a pătruns în interiorul autoturismului unui localnic de 44 ani şi profitând de faptul că în contact erau cheile, a pornit autoturismul, iar în timp ce efectua manevre cu acesta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, avariind ambele autoturisme.

După eveniment, minorul a abandonat autoturismul şi s-a deplasat pe strada Maior Ioan la aproximativ 300 de metri de locul comiterii faptei, fiind prins de fiul victimei, care a anunţat poliţia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.