Bărbatul vinovat de comiterea a cinci infracțiuni și prins de polițiști, s-a dovedit a fi responsabil și de alte trei infracțiuni de furt, reclamate inițial a fi comise de autori necunoscuți. În urma investigațiilor efectuate, s-au descoperit alți doi bărbați,posibili coautori.

În data de 4 aprilie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale, privindu-l pe bărbatul vinovat de comiterea a cinci infracțiuni de furt calificat, din care una în formă continuată și l-a prezentat pe inculpat în fața instanței de judecată. Judecătoria Vatra Dornei a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 29 zile.

Totodată, pe parcursul investigațiilor efectuate, s-a stabilit că inculpatul, singur sau însoțit de alte persoane, este suspect în alte trei infracțiuni de furt, reclamate inițial a fi comise de autori necunoscuţi. Prima infracțiune s-a petrecut în seara de 24 noiembrie 2012, în dauna părţii vătămate din comuna Ciocănești, căreia i-au fost sustrase suma de 7.600 lei, un lănțișor din aur și un telefon, prejudiciul total fiind în sumă de 7.850 lei. A doua infracțiune a avut loc în noaptea de 20 – 21 decembrie 2012, când autorii au spart un geam al casei de vacanță ce aparține unui bărbat de pe raza comunei Ciocănești, cu intenția de a fura bunuri din interior. Însă, datorită declanșării sistemului de alarmă, aceștia s-au speriat și
au fugit de la locul faptei. A treia infracțiune a fost săvârșită în noaptea de 10 – 11 decembrie 2012, când autorii au pătruns prin efracție în locuința părții vătămate, din comuna Ciocănești, iar din interior au sustras mai multe bunuri alimentare și o bundiță tradițională în valoare totală de 2.121 lei.

Învinuitul a fost reintrodus în arestul IPJ Suceava. În cauză sunt cercetaţi şi un bărbat de 24 ani, din comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, fără forme legale în comuna Ciocăneşti și altul de 19 ani, din comuna Ciocăneşti, în stare de libertate, aceştia fiind bănuiţi a fi coautori.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.