La 22 iulie, în baza autorizațiilor emise de instanță, polițiștii Biroului investigaţii criminale Rădăuți, cu sprijinul Biroului investigaţii criminale Suceava, au efectuat trei percheziții la două domicilii ale unui tânăr de 26 de ani, din municipiul Rădăuți și la domiciul unuia de 24 de ani, din municipiul Suceava, suspecţi de comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra unei femei din municipiul Rădăuți și comisă în noaptea de 17 spre 18 iulie.

În urma probelor administrate, polițiștii au stabilit faptul că autorul faptei este bărbatul de 26 ani, iar din cercetări a rezultat și existenţa infracțiunilor de furt calificat şi efectuare de operaţiuni bancare în mod fraudulos, comise la data de 23 spre 24 aprilie.

Astfel, în noaptea de 23 spre 24.04.2013, cei doi s-au deplasat în municipiul Rădăuţi, au spart geamul portierei stânga spate a unui autoturism, iar din habitaclu au sustras un portofel, în care se aflau mai multe documente de identitate, documentele autoturismului şi două carduri bancare.

Ulterior, în dimineaţa de 24.04.2013, cei doi au debitat conturile celor două carduri cu suma totală de 3.680 lei, utilizând fără drept cardurile la diferite ATM – uri din Rădăuţi şi Suceava, folosindu-se de codurile PIN găsite în portofel.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 ore, iar ulterior au fost prezentaţi Judecătoriei Rădăuţi, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Ulterior, suspecții au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.