În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava i-au identificat şi condus la sediul poliţiei, la 12 august, pe doi tineri de 18, respectiv 20 ani, pentru a fi cercetaţi în furtul unui autoturism la 9 august.

Cei doi suspecţi au fost audiaţi, recunoscând împrejurările comiterii faptei, declarând că la 5 august, după ce s-au plimbat prin oraş împreună cu reclamanta, unul dintre făptuitori i-a sustras cheile de la autoturism, profitând de neatenţia acesteia.

În 9 august, cei doi au sustras autoturismul în cauză, pe care l-au vândut cu suma de 900 lei unui bărbat din comuna Ipoteşti, întocmind în acest sens şi un contract de vânzare-cumpărare.

La 12 august, autoturismul a fost recuperat împreună cu documentele ce îl însoţesc şi restituit pe bază de dovadă părţii vătămate.

Dosarul a fost discutat cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care supraveghează cauza, dispunând cercetarea făptuitorilor în stare libertate, întrucât aceştia nu sunt recidivişti, prejudiciul este mic şi a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.