Infrastructura rutieră din comuna Moara se află în plin proces de modernizare, așteptarea luând sfârșit pentru localnicii de pe mai multe străzi. Aceste investiții vin ca o completare perfectă pentru evoluția comunei, după ce, de curând, localitatea a fost racordată și la gaz metan.

Primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi a informat că patru străzi din satul Liteni sunt în proces de asfaltare. Potrivit edilului, cele patru străzi au o lungime cumulată de 2,5 kilometri și fac parte dintr-un amplu proiect de modernizare a infrastructurii stradale care totalizează nouă kilometri de drum. Eduard Dziminschi a precizat că investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții.

„Modernizarea străzilor prin asfaltare reprezintă o prioritate atât pentru cetățeni, cât și pentru noi, administrația publică locală, de aceea, o parte dintre investițiile din comuna noastră sunt canalizate în această direcție”, a declarat primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi.

Edilul a precizat că proiectul mai cuprinde, pe lângă asfaltare, șanțuri și rigole carosate.

Totodată, în comuna Moara au fost asfaltate din fonduri proprii alte trei străzi, respectiv Ion Creangă, Romeo și Unirii. Edilul de la Moara a precizat că pe primele două străzi este apă, canal și de gaz metan.

Eduard Dziminschi a adăugat că în prezent se lucrează la modernizarea a 11 străzi din comuna Moara, lucrările fiind în diferite stadii de execuție.

 

One Response

 1. spor la ce-i bun

  lupu’-si schimba parul, dar naravul ba.
  acum intelegem de ce nu-l gasim pe primar la primarie, ca el e plecat cu treaba, desi… la cum se comporta, pare plecat cu sorcova.
  cine are de primit vreo hartie de la primaria moara sa faca bine sa astepte macar vreo luna (asta daca nu e pe lista de razbunari a lu’ primaru’) , ca primarul n-are timp de semnat, n-are timp de documente, de primarie,…el e cu asfaltul, cu lopata prin sat, cu ochii dupa inca ceva pamanturi, mai nou face si munca voluntara la noile hale pe care si le ridica spre frumoasa, undercover desigur… si tot in timpul programului in care ar trebui sa fie la primarie.
  e bine totusi ca se mai asfalteaza, dar e rau ca primarul asta a ajuns mai negru la caracter decat asfaltul pe care-l trage-n poza.
  poate ne trambiteaza intr-o zi si despre haosul din urbanismul de la moara, haos pe care-l patroneaza cu tot interesul material.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.