Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, își dorește ca localitatea pe care o conduce să fie una din cele mai frumoase din județ, chiar și din țară, astfel că are în derulare mai multe proiecte care să aducă bunăstare locuitorilor.

O investiție foarte importantă, care este aproape de finalizare, este drumul județean care străbate comuna Cornu Luncii. Acest drum, care leagă Spătăreștiul de Păltinoasa, este o mare bucurie pentru noi pentru că s-a lățit, are o planeitate deosebită, și le mulțumesc celor de la Compania Națională de Drumuri, mai ales domnului director Laicu, care s-a gândit la noi și sperăm ca în acest an să termine drumul până la Spătărești. Cei care trec pe acest drum sunt foarte mulțumiți de calitatea lui, iar faptul că folosind acest drum se poate scurta distanța cu 60 de kilometri, îl face să fie foarte tranzitat ”, a declarat primarul Gheorghe Fron.
DN2E leagă Fălticeniul de Gura Humorului, intersectându-se cu DN17 în apropierea acestui oraș, și de Solca, continuând înspre nord până la Vicovu de Sus,mai precis punctul de frontieră cu Ucraina, spre orășelul Crasna.
Alte proiecte pe care le are în derulare primarul Gheorghe Fron vizează școlile din comună, canalizarea, dar și parcurile și parcările.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.