Zona Bucovinei este una din cele mai atractive şi frecventate zone turistice din ţara noastră. Nu e de mirare că a primit nenumărate premii pentru turism, iar monumentele arhitectonice multiseculare ce pot fi vizitate aici au fost trecute în patrimoniul UNESCO.

Cei ce vin în Bucovina trebuie să îşi aloce timp suficient pentru că numărul obiectivelor turistice de vizitat este destul de ridicat. Câteva zile nu sunt de ajuns, de preferat este o şedere de una sau două săptămâni pentru a putea vizita tot. Intervine aici o problemă ce trebuie să îşi găsească rezolvarea optimă: cazarea.
Românii sunt cunoscuţi pentru ospitalitate iar bucovinenii nu fac excepţie. Turiştii pot găsi cazare chiar la locuitorii din zonă, însă pentru cei care preferă un plus de lux există şi alte variante. Se caută o ofertă completă, care să ofere în egală măsură cazare dar şi condiţii, cu sejururi şi obiective de vizitat situate în apropiere. Pensiunea Inima Bucovinei îndeplineşte aceste criterii, cu o ofertă ce promite o şedere plăcută şi relaxantă pentru orice turist aflat în vizită în zonă.
Într-o îmbinare perfectă, modernul şi rusticul se împletesc la pensiunea Inima Bucovinei. Un cadru mirific, o atmosferă primitoare şi o ofertă completă pentru sejururi sunt avantajele ce pot fi văzute şi pe pagina oficială www.inimabucovinei.ro. Dotările sunt pe măsura aşteptărilor, ca la orice pensiune încadrată la categoria de patru stele. Cazarea la preţuri avantajoase, serviciile complete oferite şi farmecul zonei fac din această pensiune locul ideal de petrecere a serilor de pe parcursul sejurului şi nu doar al serilor.
Situată în apropierea majorităţii obiectivelor turistice din zonă, pensiunea poate oferi turiştilor cazaţi în zonă şi programe diverse de vizite împreună cu colaboratorii din zonă. Pot fi vizitate astfel obiectivele culturale, muzeele, turiştii pot beneficia şi de activităţi sportive, pot vedea meşteşugurile deosebit de atractive sau se pot bucura de bucatele tradiţionale.
Facilităţile pensiunii o transformă chiar într-o oază de relaxare pentru cei ce doresc doar să se bucure de frumuseţea zonei. Camere simple sau duble, locuri de joacă pentru copii, terasa de vară sau activităţi precum grătare în aer liber, cine câmpeneşti, focuri de tabără acompaniate de muzică folclorică specifică zonei atrag an de an tot mai mulţi turişti, atât români cât şi străini. Plimbările cu ATV-ul, drumeţiile montane, călăritul, pescuitul sportiv sau paintball-ul completează gama de activităţi propuse pentru relaxarea turiştilor. Pensiunea Inima Bucovinei devine astfel alegerea perfectă pentru oricine are nevoie de un moment de respiro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.