Parbrizul, de multe ori piesa mașinii ce nu este luată în considerare decât în momentul când necesită reparații. Cu toate că nu este un obiect consumabil care implică revizii și schimbări frecvente precum plăcuțele de frână sau filtrele, parbrizul unui autovehicul determina aspectul siguranței la volan pentru șofer, dar și pentru călători.

Întrebarea regăsită într-un asemenea subiect este atribuită necesitatii de schimbare sau doar de reparare. Raspunsul este unul probabil anticipat si vine din recomandarea specialistilor de a inlocui parbrizele in scopul de a nu produce gravitate mai mare in cazul accidentelor.

Inlocuirea parbrizelor în Suceava

Cauzele deteriorării unui parbriz sunt numeroase. Practic, fisurarea poate fi determinata de pietricele, in urma unui impact sau rezistenta redusa a sticlei la schibarile bruste de temperatură. Indiferent de modelul mașinii, cei de la MasterAutoGlass oferă servicii ce includ  inlocuiri de parbrize in Suceava, detinand un catalog cu peste 5000 de modele inclusiv lunete si geamuri laterale.  Un plus de siguranță este oferit și de o bună vizibilitate nemodificată de fisuri, mai ales dacă acestea se regăsesc în partea șoferului.

Pentru detinatorii unui autoturism cu domiciliul în județul specificat, MasterAutoGlass oferă soluții și servicii de înlocuire de parbrize în Suceava ce acoperă atât gama autoturismelor, cât și cea a autovehicolelor cu gabarite mari de tipul camioanelor.

Operațiunea de montare a parprizelor se recomandă a fi realizată de profesioniști deoarece dacă forțele aplicate sunt distribuite inegal, în timp se produc fisuri, care în general se extind de pe margini spre centrul parbrizului. Mai mult decât atât, parbrizul are rol de protecție în cazul unui accident prin funcția de susținere a plafonului autovehicolului.

Standardele de lucru, experiența și îndemânarea în acest domeniu se întâlnesc la MasterAutoGlass în Suceava. Echipa profesionistă în înlocuirea parbrizelor care are drept rezultat final siguranța își certifică stilul calitativ al lucrărilor prin oferirea garanției de 2 ani pentru fiecare tip de geam.

O dată cu achiziționarea unui autoturism sau mai bine spus a permisului de conducere, responsabilitatea se află pe umerii șoferului. Acesta trebuie să își asigure normele de siguranță înainte de fiecare pornire la drum, ceea ce include și calitatea vizibilității.

Servicii la domiciliu oferite de MasterAutoGlass

Fiind conștienți de lipsa timpului sau imposibilitatea de conducere a mașinii spre service, cei de la MasterAutoGlass dispun de serviciul realizării montajelor la domiciliu. Costurile sunt calculate în funcție de distanța parcursă de către echipă și diferă dacă activitatea de schimbare trebuie efectuată în oraș sau în localitățile limitrofere din afara acestuia. Cerințele pentru acordarea serviciilor de tipul montării la domiciliu presupun dispunerea unui garaj încălzit pe tipul iernii și al unuia acoperit vara.

Categoriile de servicii pot fi vizualizate pe MasterAutoGlass.ro împreună cu programul stabilit al orelor de lucru în care echipa se ocupă de preluări, depistarea necesității de schimbare al parbrizului și reparații. Nu este de neglijat aspectul că serviciile mai includ pe lângă schimbarea parbrizelor pentru modele diferite de autoturisme sau camioane și montarea foliilor autorizate R.A.R. Folia solară schimbă aspectul mașinii, însă legea prevede aplicarea acestora doar în partea din spate și pe lunetă.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.